Min baggrund



Jeg hedder Tina og er uddannet billedkunstlærer. Wilder er min lille ruhårede gravhund. Den har lagt navn til Billedskolen fordi dén og det at arbejde med billedkunst vigtige omdrejningpunkter i mit liv.


Tegning, maleri, collage, keramik, grafik mm har været en del af mig hele mit liv. Men det var helt tilbage i 1989, at jeg for alvor kom på sporet og begyndte at arbejde mere indgående. Jeg tog på et højskoleophold på Langeland og mødte (udover højskoleånden) fantastiske og kompetente lærere. Så det var dét ophold, der gjorde, at jeg valgte at blive lærer /billedkunstlærer -og i det hele taget beskæftige mig med billedkunst både i mit job og privat - og både være formidler og udøvende selv.


Siden har jeg har flittigt brugt højskolerne om sommeren, kurser på kunstskoler og aftenskoler og i privat regi for at lære mere og undersøge teknikker, genrer og materialer…



Min mission



Jeg har lavet Wilders billedskole til glæden ved at skabe, undersøge og falde ned i den kreative proces. Jeg har lagt nogle forløb op, som måske kan inspirere andre.


Jeg kan godt lide at lave mine ”egne sager” men jeg er mindst lige så vild med at undervise… Her på Wilders billedskoles side viser jeg et udvalg af de mange projekter jeg har lavet i skolen og på billedskole med børn – og så viser jeg lidt af det jeg selv er optaget af og har lavet gennem tiden.


Ved at klikke på kategorierne herunder kan du se en række af mine egne værker.



Kurser og undervisning



Som jeg skriver på forsiden minder min lille gravhund Wilders færd mig om den billedskabende proces - man må bruge sanserne for at få en fært -og så at sætte snuden i sporet og forfølge det... Men nogle gange har man brug for hjælp til at holde snuden i sporet – så jeg tilbyder løbende kurser hos mig også med gæstelærere udefra. Det kan du se under ”Kurser og undervisning”. Det at inddrage den billedskabende proces, når der arbejdes fagligt, åbner emnet på en anden måde end f.eks at læse eller skrive om det. Det støtter også hukommelsen at inddrage den æstetiske dimension og lade emnet forme sig fra tankerne og ud gennem hænderne. Så dét er også en basistanke for nogle af kurserne.